Για τους Πωλητές

Τα ακίνητα συνιστούν τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία. Η Noble Villas προσφέρει στους πωλητές την εξειδικευμένη προσοχή, την τεχνογνωσία, την εμπιστευτικότητα και το κατάλληλο μάρκετινγκ που προσδοκούν και αξίζουν.

Με την διακεκριμένη ποιότητα που χαρακτηρίζει την κουλτούρα, την φιλοσοφία, την δομή και λειτουργία της εταιρείας μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας :

  • Βαθειά γνώση της τοπικής, περιφερειακής και εθνικής αγοράς ακινήτων
  • Πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό αγοραστών
  • Εξειδικευμένους και ευσυνείδητους διαπραγματευτές
  • Σύνθετες δεξιότητες μάρκετινγκ και αναζήτηση ακινήτων στην ιστοσελίδα μας
  • Διεθνής κάλυψη μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργαζόμενων Κτηματομεσιτικών Γραφείων.

Οι ειδικοί της Noble Villas, διαθέτοντας ένα δυναμικά αυξανόμενο πελατολόγιο εκλεκτικών αγοραστών, αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση ολόκληρου του φάσματος της αγοροπωλησίας από την αρχή έως το τέλος.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Noble Villas θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα συνηθισμένα εμπόδια, τις πιέσεις και τους κινδύνους. Αλλά το πιο σημαντικό, θα δουλέψουμε μαζί σας προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αξία του πιο σημαντικού περιουσιακού σας στοιχείου.

Για τους Αγοραστές

Η αγορά μίας πολυτελούς ιδιοκτησίας συνιστά μια μελλοντική επένδυση. Η γνώση της αγοράς και η εξειδικευμένη εμπειρία συνιστούν ζωτικούς παράγοντες μιας επιτυχημένης επένδυσης. Η συνεχής και αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας έρευνας και αγοράς , προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας , διασφαλίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου και της των περιουσιακών σας στοιχείων. Η απρόσκοπτη διαδικασία της αγοράς συνιστά για την εταιρεία μας πρωταρχικό σκοπό και ισχυρή δέσμευση.

Επιπλέον, μια εξειδικευμένη ομάδα μεσιτών, με γλωσσικές δεξιότητες και εμπειρία της αγοραστικής νοοτροπίας/κουλτούρας διαφόρων εθνικοτήτων, απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των αγοραστών του εξωτερικού. Αυτή η ειδική ομάδα έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ελληνική αγορά, συχνά και σε ιδιοκτησίες η διάθεση των οποίων δεν είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας, για συγκεκριμένους λόγους. Η Noble Villas προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες των αγοραστών του εξωτερικού, που ενδιαφέρονται για την απόκτηση προνομιακών ακινήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκτιμήσεις Ακινήτων

H oμάδα των ειδικών εμπειρογνωμόνων της Noble Villas, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποτίμησης ακινήτων σύμφωνα με τις διεθνείς τυποποιημένες μεθόδους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εναλλακτικών μεθόδων προσέγγισης σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη μας. Οι αξιολογήσεις ακίνητων περιουσιών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη μας, προσφέρουν ακριβή ανάλυση της αγοράς, της χρήσης και της επένδυσης στο σύνολό της.

Συνιστά μοναδικό πλεονέκτημά η μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς ακινήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, που διακατέχει την αφοσιωμένη ομάδα των συνεργατών μας. Οι ιδιότητες αυτές συμπληρώνονται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας που συλλέγει δεδομένα, αναλύει τις πωλήσεις, σε συνδυασμό με τη χρήση οικονομικών προβλέψεων και των τάσεων της ελληνικής και διεθνούς αγοράς ακινήτων.

Οικονομικές – Φορολογικές Υπηρεσίες

Η γνώση της ελληνικής αγοράς, σε συνδυασμό με τον διεθνή προσανατολισμό του πελατολογίου μας, εγγυώνται την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Η συμβουλευτική, η εκτέλεση και διαχείριση των επενδυτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας συνιστούν τον βασικό άξονα των οικονομικών και φορολογικών μας υπηρεσιών.

Οι οικονομικοί και φορολογικοί μας σύμβουλοι, καλύπτουν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών αποτίμησης ακινήτων,

που κυμαίνεται από την αξιολόγηση μεγάλων και σύνθετων χαρτοφυλακίων μέχρι και την εκτέλεση μεμονωμένης ανάλυσης ιδιοκτησίας. H ομάδα των οικονομικών και φορολογικών συμβούλων μας, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία του ευρύτερου τομέα επενδύσεων ακινήτων.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Κατασκευής

H Noble Villas παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ανέγερση και ανακαίνιση οικιών.

Η ομάδα μας αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένους και βραβευμένους αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και διακοσμητές. Έμπειροι και δυναμικοί επαγγελματίες θα επικεντρωθούν στις επιθυμίες σας προκειμένου να υλοποιηθούν άριστα ακόμη και τα πλέον σύνθετα έργα.

Η εξειδικευμένη κατασκευαστική και σχεδιαστική μας ομάδα επιβλέπει με ακρίβεια και επιμέλεια την ολοκλήρωση έργων υψηλής ποιότητας κατασκευής , με γνώμονα τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και τον προϋπολογισμό που προσδιορίζουν οι πελάτες μας.

Αρκετές από τις βίλες μας έχουν ήδη δημοσιευθεί στα πλέον διάσημα και έγκριτα περιοδικά εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιό μας σ’ αυτό τον τομέα, είναι αυστηρά εμπιστευτικό και δύναται να παρουσιαστεί κατ’ ιδίαν στους πελάτες μας.

Compare Listings